آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ میزان داروی تولیدی در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت ۳۸۷ هزار مسافر نوروزی از سیاه چادرهای عشایری خراسان رضوی بازدید کردند آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری از امروز (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چالش‌های تأمین دارو در مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | در جست وجوی دارو توانبخشی سالمندان در منزل، گامی برای بازگرداندن شور زندگی
سرخط خبرها

آیا گرما باعث خستگی می‌شود؟ | راه درمان گرمازدگی چیست؟

  • کد خبر: ۱۶۹۴۱۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۶
آیا گرما باعث خستگی می‌شود؟ | راه درمان گرمازدگی چیست؟
هرچه زمان بیشتری را زیر نور خورشید بگذرانید، بدن برای جلوگیری از بالا رفتن بیش از اندازه‌ی دمای بدن باید سخت‌تر کار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیلی‌میل با آغاز فصل هوای گرم به بررسی عوامل خستگی هنگام احساس گرما و راه‌های مقابله با آن پرداخته است.

گشاد شدن رگ‌های خونی در پوست این امکان را فراهم می‌کند که خون بیشتری به سطح بدن جریان یابد و همین باعث برافروختگی فرد می‌شود. اگرچه این کار به بدن کمک می‌کند گرما را دفع کند و دمای طبیعی خود را حفظ کند اما همچنین به این معنی است که خون کمتری برای جریان یافتن در سایر قسمت‌های بدن شما وجود دارد.

هنگامی که گشاد شدن رگ‌های بدن با تعریق همراه می‌شود که خود روشی برای خنک کردن بدن است، ممکن است شما سریع‌تر دچار کم آبی شوید و در نتیجه این باعث افزایش خستگی می‌شود.

چگونه بر خستگی در تابستان غلبه کنیم؟

برای کمک به جلوگیری از خستگی در گرما، چندین راه وجود دارد که می‌توان انجام داد.

همیشه به یاد داشته باشید که مقدار زیادی آب بنوشید. این به بدن شما کمک می‌کند تا با مایعات اضافی از دست رفته به دلیل تعریق مقابله کند و همچنین به بهبودی پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب نیز کمک می‌کند.

پرهیز از غذاهای مملو از کربوهیدرات که زمان زیادی طول می‌کشد تا هضم شوند نیز به بدن کمک می‌کند تا تمرکز کمتری روی هضم غذا داشته باشد و زمان بیشتری برای خنک کردن بدن صرف کند.

در گرما، مصرف غذاهای مملو از پروتئین و ویتامین عملکرد شما را به ۱۰۰ می‌رساند. گزینه‌های مناسب برای مصرف در هوای گرم شامل ماهی سالمون، سالاد، آجیل، میوه و سبزیجات است.

اطمینان حاصل کنید که پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، دوره‌های کافی استراحت خواهید داشت، زیرا این کار به شما امکان بهبودی از گرما را می‌دهد. در نتیجه، باید مطمئن شوید که پس از آنکه مدتی طولانی در گرما سپری کردید، خواب کافی دارید که در حالت ایده آل هشت ساعت است.

چگونه گرمازدگی را درمان کنیم؟

در صورتی که در گرما دچار خستگی به شدت زیادی شدید اگر بتوانید ظرف ۳۰ دقیقه خود را خنک کنید نیازی به کمک فوریت‌های پزشکی نخواهید داشت.

با این حال، اگر خستگی از گرمای شما به گرمازدگی تبدیل شود، باید به اورژانس مراجعه کنید.

اگر با فردی مواجه شدید که گرما باعث خستگی شدید او شده است اما هنوز نیازی به فوریت‌های پزشکی ندارد می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

او را به مکانی خنک منتقل کنید.

تمام لباس‌های غیرضروری مانند ژاکت یا جوراب را در بیاورید.

از او بخواهید یک نوشیدنی ورزشی یا آب خنک بنوشد.

پوست او را با اسپری یا اسفنج آب خنک کنید و فرد را باد بزنید. بسته‌های یخ که در پارچه پیچیده شده را زیر بغل یا روی گردن فرد بگذارید. این کار به بهبود حال فرد گرمازده کمک می‌کند در صورت عدم بهبود فرد با اورژانس تماس بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->