قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

آیا گرما باعث خستگی می‌شود؟ | راه درمان گرمازدگی چیست؟

  • کد خبر: ۱۶۹۴۱۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۶
آیا گرما باعث خستگی می‌شود؟ | راه درمان گرمازدگی چیست؟
هرچه زمان بیشتری را زیر نور خورشید بگذرانید، بدن برای جلوگیری از بالا رفتن بیش از اندازه‌ی دمای بدن باید سخت‌تر کار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیلی‌میل با آغاز فصل هوای گرم به بررسی عوامل خستگی هنگام احساس گرما و راه‌های مقابله با آن پرداخته است.

گشاد شدن رگ‌های خونی در پوست این امکان را فراهم می‌کند که خون بیشتری به سطح بدن جریان یابد و همین باعث برافروختگی فرد می‌شود. اگرچه این کار به بدن کمک می‌کند گرما را دفع کند و دمای طبیعی خود را حفظ کند اما همچنین به این معنی است که خون کمتری برای جریان یافتن در سایر قسمت‌های بدن شما وجود دارد.

هنگامی که گشاد شدن رگ‌های بدن با تعریق همراه می‌شود که خود روشی برای خنک کردن بدن است، ممکن است شما سریع‌تر دچار کم آبی شوید و در نتیجه این باعث افزایش خستگی می‌شود.

چگونه بر خستگی در تابستان غلبه کنیم؟

برای کمک به جلوگیری از خستگی در گرما، چندین راه وجود دارد که می‌توان انجام داد.

همیشه به یاد داشته باشید که مقدار زیادی آب بنوشید. این به بدن شما کمک می‌کند تا با مایعات اضافی از دست رفته به دلیل تعریق مقابله کند و همچنین به بهبودی پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب نیز کمک می‌کند.

پرهیز از غذاهای مملو از کربوهیدرات که زمان زیادی طول می‌کشد تا هضم شوند نیز به بدن کمک می‌کند تا تمرکز کمتری روی هضم غذا داشته باشد و زمان بیشتری برای خنک کردن بدن صرف کند.

در گرما، مصرف غذاهای مملو از پروتئین و ویتامین عملکرد شما را به ۱۰۰ می‌رساند. گزینه‌های مناسب برای مصرف در هوای گرم شامل ماهی سالمون، سالاد، آجیل، میوه و سبزیجات است.

اطمینان حاصل کنید که پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، دوره‌های کافی استراحت خواهید داشت، زیرا این کار به شما امکان بهبودی از گرما را می‌دهد. در نتیجه، باید مطمئن شوید که پس از آنکه مدتی طولانی در گرما سپری کردید، خواب کافی دارید که در حالت ایده آل هشت ساعت است.

چگونه گرمازدگی را درمان کنیم؟

در صورتی که در گرما دچار خستگی به شدت زیادی شدید اگر بتوانید ظرف ۳۰ دقیقه خود را خنک کنید نیازی به کمک فوریت‌های پزشکی نخواهید داشت.

با این حال، اگر خستگی از گرمای شما به گرمازدگی تبدیل شود، باید به اورژانس مراجعه کنید.

اگر با فردی مواجه شدید که گرما باعث خستگی شدید او شده است اما هنوز نیازی به فوریت‌های پزشکی ندارد می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

او را به مکانی خنک منتقل کنید.

تمام لباس‌های غیرضروری مانند ژاکت یا جوراب را در بیاورید.

از او بخواهید یک نوشیدنی ورزشی یا آب خنک بنوشد.

پوست او را با اسپری یا اسفنج آب خنک کنید و فرد را باد بزنید. بسته‌های یخ که در پارچه پیچیده شده را زیر بغل یا روی گردن فرد بگذارید. این کار به بهبود حال فرد گرمازده کمک می‌کند در صورت عدم بهبود فرد با اورژانس تماس بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->